ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΑΡ. ΓΩΓΟ; Φεύγει από το Γ.Π.Νοσοκομείο Πατρών! Όλο το παρασκήνιο!

Create: 19/09/2020 - 00:42
Αποχωρεί όπως φαίνεται από το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον, ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και εκτελών χρέη Διοικητή, Χαράλαμπος Γώγος!

 

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του PATRA NEWS, o Καθηγητής έχει λάβει την απόφαση να εγκαταλείψει το Νοσοκομείο της Πάτρας, λόγω των αυξημένων καθηκόντων του στην Αθήνα, αφού θυμίζουμε ότι είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής διαχείρησης του κορωνοϊού, που έχει συστήσει το Υπουργείο Υγείας, ενώ ως γνωστόν ήταν ανάμεσα στα μέλη της ομάδας εργασίας επιστημόνων που χειρίστηκαν την πανδημία στην Ελλάδα και αποφάσιζαν για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ο κ. Γώγος όμως δεν θα φύγει εντελώς όμως από την Πάτρα, αφού το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών. Αλλά όπως φαίνεται θα συνεχίσει να εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας, κάτι που συνιστά τεράστιο πλήγμα για το Γ.Π. Νοσοκομείο Πατρών.

Ίσως η ζυγαριά στην απόφασή του να βάρυνε μετά τον γνωστό "πόλεμο" που δέχθηκε από την τέως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παναγοιύλα Μαμμή, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι η οικογένειά του διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του διακεκριμένου Καθηγητή, που πληροφορίες τον έφερναν να ενδιαφέρεται μετά την συνταξιοδότησή του (σε 1.5 περίπου χρόνο) να πολιτευθεί στο νομό Αχαίας με τη Νέα Δημοκρατία. Αν τελικά αποχωρήσει από το Γ.Π.,Ν.Πατρών και πράγματι αποφασίσει να πολιτευθεί, είναι αμφίβολο εάν θα θελήσει να πολιτευτεί στην Αχαία, ή ενδεχομένως κατέβει στην Αττική, αφού έτσι κι αλλιώς έχει αποκτήσει πανελλήνια αναγνωρισιμότητα.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.