ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΤΧ ΠΑΤΡΑΣ - “Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν θεματοφύλακα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων"

Create: 07/09/2020 - 23:36
Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) της Πάτρας και συναντήθηκε με το Διοικητή ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδη και το προσωπικό.

 

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της μονάδας και την εκπαίδευση των πάνω από 1.000 αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών, που αποφοιτούν κάθε χρόνο από τα τμήματα εκπαίδευσης του Κέντρου και έτσι εξασφαλίζεται η συντήρηση σχεδόν όλου του τεχνικού υλικού του στρατού.

 

Ο Άγγελος Τσιγκρής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου, εντός του οποίου στεγάζονται τα σχολεία οχημάτων, αρμάτων, οπλισμού, μηχανουργικών κατεργασιών, πυροβόλων, ηλεκτρισμού, μηχανοδήγησης, μηχανημάτων μηχανικού, και συστημάτων ελέγχου πυρός.

Επίσης, επισκέφθηκε τη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Ελλάδας, το Στρατιωτικό Ιατρείο, το Φρουραρχείο και τη Λέσχη Αξιωματικών, που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

 

 

 

 

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

“Οι ένοπλες δυνάμεις αποτελούν θεματοφύλακα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Με την ευκαιρία αυτή συγχαίρω το προσωπικό και τη διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού για το υψηλό τους φρόνημα και την αφοσίωση στο καθήκον”.

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.