Η "Αυγή" πήρε πίσω το σχόλιο για τους τάφους στις Σέρρες

Create: 19/11/2020 - 22:41

Σάλο προκάλεσε στο twitter ένα tweet της εφημερίδας «ΑΥΓΗ»

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας  τους τάφους που δημιουργήθηκαν στις Σέρρες, η «ΑΥΓΗ» έγραψε: «Ίσως χρειαστούν κι άλλοι».

Δείτε το σχετικό tweet:

Μετά τις αντιδράσεις, η «ΑΥΓΗ» ζήτησε συγγνώμη με νέο tweet, αναφέροντας:

Η ΑΥΓΗ

@AvgiOnline

Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.

Ανοιξαν 35 νέους τάφους στις Σέρρες

Στην δημιουργία νέων θέσεων τάφων στα Β’ κοιμητήρια Σερρών προχώρησε ο Δήμος. Ήδη άνοιξαν 35 χώροι, μπορεί να απελευθερωθεί επιπλέον χώρος αν κριθεί αναγκαίο. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Ταϊρη, που μίλησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Επιλογές», η διοίκηση του Δήμου Σερρών προχώρησε στην υλοποίηση ενός σχεδίου που αποτελεί αναγκαιότητα και δεν έχει να κάνει με το ότι ανησυχεί για αυξημένα κρούσματα από τον κορονοϊό.

Το Β΄ κοιμητήριο του Δήμου Σερρών, θα πρέπει να έχει την υποδομή να καλύψει αυξημένες ανάγκες ταφής που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν στο μέλλον, ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

«Οι θανόντες για τους οποίους στη ληξιαρχική πράξη ή στο πιστοποιητικό θανάτου αναγράφεται ως αιτία θανάτου, μεταξύ άλλων, η ύπαρξη κορονοϊού Covid-19 ή λοιπών λοιμωδών νοσημάτων που υπάγονται στον διεθνή υγειονομικό κανονισμό θα ενταφιάζονται αποκλειστικά στους τάφους που θα ονομάζονται “ταφώνες ειδικού σκοπού”» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.