Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το συγκινητικό «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Create: 09/09/2019 - 12:50

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, τα βαθιά συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο πρωθυπουργός.

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο εξοχικό του στον Πτελεό Μαγνησίας, μετά την τελευταία συναυλία που έδωσε στο Βόλο μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, το βράδυ της Παρασκευής (06/09).

  •  

Πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίς τα ξημερώματα (σήμερα Δευτέρα, 09/09), ένιωσε αδιαθεσία και στις 06:30 μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου.

Ήταν όμως αργά. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Ο σπουδαίος συνθέτης και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, τα βαθιά του συλλυπητήρια εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, ενώ συνεχίζοντας δήλωσε πως «ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά. Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Prime Minister GR✔@PrimeministerGR

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας. Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά. Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

View image on Twitter

411

10:34 AM - Sep 9, 2019

Twitter Ads info and privacy

66 people are talking about this

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.