Μ.Βορίδης: Όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε ως «βαθύς γνώστης» ότι «το Oruc Reis δεν κάνει έρευνες» (βίντεο)

Create: 08/09/2020 - 12:45

O παντελώς αναρμόδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, ένιωσε την ανάγκη να διαψεύσει τον απόλυτα αρμόδιο τ. Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού αντιναύαρχο ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος, για το αν ή όχι κάνει έρευνες το Oruc Reis, υπερασπίζοντας την θεωρία του... θορύβου που κάνουν δίπλα του τα τουρκικά πολεμικά πλοία. 

Ο Μάκης Βορίδης ερωτήθηκε για το αν το Oruc Reis κάνει έρευνες και απάντησε - όπως λέει η κυβέρνηση - «πως δεν κάνει». Ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε πως «δεν έχει διαπιστωθεί παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αλλά μόνο πως δηλώνει πως μπορεί να παραβιάσει και διατάσσεται στο να μπορεί να παραβιάσει». 

Οι δηλώσεις του κ. Βορίδη, προκαλούν εντύπωση, καθώς πρόκειται για ένα από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ανήκουν στην υποτιθέμενη «πατριωτική πτέρυγα» του κόμματος. Να υπενθυμίσουμε πως και πριν από λίγες ημέρες η Ντόρα Μπακογιάννη είχε υποστηρίξει πως... δεν την ενδιαφέρει αν έκανε ή όχι έρευνες το Oruc Reis. 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Βορίδη: 

!

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.